Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóból a Bajnokok Ligájába

Gulácsi Péter sporttörténelmet ír, mert ő lesz az első magyar játékos a BL elődöntőjében, amit Lisszabonban rendeznek meg, és ő a német színeket fogja ezúttal képviselni.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a német RB Leipzig 2-1-re legyőzte a spanyol Atletico Madridot, így eldőlt, hogy a sorozat 1992 óta íródó történetében Gulácsi Péter (és Willi Orban) személyében először lesz magyar játékos a BL elődöntőjében. A német csapat és a magyar válogatott első számú kapusa, Gulácsi Péter a Paris Saint Germain elleni lisszaboni elődöntőben Zuglót is képviselni fogja. Lévén, hogy a kerület az igazi otthona, innen (a BVSC-ből, majd az MTK-ból) indult a pályafutása, s bár az elmúlt 14-15 évben külföldön (Angliában, Ausztriában, Németországban) légióskodott, ha tehette, mindig örömmel tért vissza a Szőnyi úti családi fészekbe.

Péter már az Atletico elleni mérkőzéssel sporttörténelmet írt, ám, ha a PSG ellen is sikerülne győzelemre vezetnie csapatát, az újkori magyar labdarúgás legeredményesebb játékosa címet is kiérdemelné.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb