Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói világbajnok

A KSI-s Pintér Klaudiával felálló magyar U17-es lány strandkézilabda-válogatott nyerte a mauritiusi korosztályos világbajnokságot.

A magyar csapat Norvégia visszalépése miatt vehetett részt a világeseményen. A KSI-ben kézilabdázó Pintér Klaudiával felálló együttes a negyeddöntőben a spanyolokat, az elődöntőben pedig a portugálokat verte, hogy aztán a fináléban a hollandok ellen vesztett állásból megfordítva szétlövésben diadalmaskodjon.

A csapat már a négy közé jutással kvalifikálta magát a strandkézilabda szakág első olimpiai megmérettetésére, a jövő évi Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpiára.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb